Faciliteiten

You’ve got taste. We’ve got style !

 

Golf, gastronomie en genieten, Millennium Golf biedt het u allemaal.  Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van het centrale onthaalgebouw en is genesteld te midden van inhammen van het grote recreatiemeer in onze vriendelijke & gezellige provincie.


De 2 moderne terrassen bieden unieke views op het water en op het groen. Een clubhuis met een prachtig design waarin rondom de centrale bar een bijkomende lounge, een brasserie- en restaurant ruimte liggen als ook de Resto Meeting Room. Dit is één van de 2 zalen die kunnen worden gehuurd voor al uw evenementen (familiefeesten, seminaries, galadiners, etc.). De andere ruime Foyer, ligt op de gelijkvloers. Meer info vindt u hieronder.
 

Millennium Golf biedt samen met de Brasserie & Restaurant prachtige locatie voor al uw events.

 

U bent er te gast:

Prachtig gelegen aan de Paalse Plas”. Het klinkt als een cliché - in dit geval klopt het echter als een bus. Deze locatie  is een plààtje - zowel de gebouwen als de ligging tussen diverse kronkelende uithammen van de grote waterpartij. Als het zonnetje ook maar even schijnt waant u zich hier eerder in een tropisch resort dan in de België!   

Sinds 2010 staat hier Brasserie Millennium centraal, met zijn oude houten vloer en mooie ronde ‘Window Bays’ met een ongelooflijk zicht op het water. Ideaal voor een snelle hap of gastronomisch diner voor 45 couverts en bovendien 2 prachtige terrassen voor 70 gasten elk. 

Geen aparte tuin, de golf is natuurlijk een groene ‘Playground’ bij uitstek.

Geen sluiting, ruime gratis parking.

 

Infrastructuur

Ingrijpende verbouwingen transformeerden einde 2009 het ‘rondomronde’ oude Club House tot een eigentijds universum op een wonderlijke locatie.

Twee zalen van verschillende groottes, met zicht op de golf en het water. De Inland Links Foyer van 340 m² . En de Resto Meeting Lounge tussen de 20 en 40 naargelang de opstelling. Seminarieforfaits per dag met extraatjes op aanvraag.

Style

Theater

School

U-vorm

Boardroom

Cocktail
Inland Links Foyer 20  -  125 20 -  36 20 -  24 0 -  0 20 -  200
Resto Meeting Lounge 20  -  40 12 -  12 16 -  20 10 -  24 20 -  40

Alle materiaal is in de zaalhuur of de forfaits begrepen.


Inland Links foyer

De Inland Links foyer biedt u een aangenaam kader om lekker achterover te leunen in de zachte lederen zetels, wat lectuur te doorbladeren of de hoogtepunten van een historisch toernooi te bekijken op groot scherm.

Lees Meer

Kleedruimtes & lockers

Millennium Golf beschikt over modern ingerichte kleedruimtes met kledinglockers en douches voor zowel dames als heren. Uw golfmateriaal kunt u opbergen in onze caddy lockers. Daarin vindt u ook een plekje voor uw elektrische trolley.

Lees Meer