Faciliteiten

You’ve got taste. We’ve got style !

 

Golf, gastronomie en genieten, Millennium Golf biedt het u allemaal.  Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van het centrale onthaalgebouw en is genesteld te midden van inhammen van het grote recreatiemeer in onze vriendelijke & gezellige provincie.


De 2 moderne terrassen bieden unieke views op het water en op het groen. Een clubhuis met een prachtig design waarin rondom de centrale bar een bijkomende lounge, een brasserie- en restaurant ruimte liggen als ook de Resto Meeting Room. Dit is één van de 2 zalen die kunnen worden gehuurd voor al uw evenementen (familiefeesten, seminaries, galadiners, etc.). De andere ruime Foyer, ligt op de gelijkvloers. Meer info vindt u hieronder.
 

Millennium Golf biedt samen met de Brasserie & Restaurant prachtige locatie voor al uw events.

 

U bent er te gast:

Prachtig gelegen aan de Paalse Plas”. Het klinkt als een cliché - in dit geval klopt het echter als een bus. Deze locatie  is een plààtje - zowel de gebouwen als de ligging tussen diverse kronkelende uithammen van de grote waterpartij. Als het zonnetje ook maar even schijnt waant u zich hier eerder in een tropisch resort dan in de België!   

Sinds 2010 staat hier Brasserie Millennium centraal, met zijn oude houten vloer en mooie ronde ‘Window Bays’ met een ongelooflijk zicht op het water. Ideaal voor een snelle hap of gastronomisch diner voor 45 couverts en bovendien 2 prachtige terrassen voor 70 gasten elk. 

Geen aparte tuin, de golf is natuurlijk een groene ‘Playground’ bij uitstek.

Geen sluiting, ruime gratis parking.

 

Infrastructuur

Ingrijpende verbouwingen transformeerden einde 2009 het ‘rondomronde’ oude Club House tot een eigentijds universum op een wonderlijke locatie.

Twee zalen van verschillende groottes, met zicht op de golf en het water. De Inland Links Foyer van 340 m² . En de Resto Meeting Lounge tussen de 20 en 40 naargelang de opstelling. Seminarieforfaits per dag met extraatjes op aanvraag.

Style

Theater

School

U-vorm

Boardroom

Cocktail
Inland Links Foyer 20  -  125 20 -  36 20 -  24 0 -  0 20 -  200
Resto Meeting Lounge 20  -  40 12 -  12 16 -  20 10 -  24 20 -  40

Alle materiaal is in de zaalhuur of de forfaits begrepen.

Lees Meer

Organisatie

Millennium Golf heeft een open visie op golf als sport en als ontspanning. Dat uit zich zowel in onze golfbaan, die uitdagingen biedt voor elk spelniveau, als in onze aanpak naar leden en gasten.
Man of vrouw, jong of oud, fysiek in topvorm of andersvalide. Of u nu met zakenrelaties komt netwerken, met uw vrienden een toernooi speelt of met uw gezin een ontspannende dag wilt beleven.
Iedereen is welkom op Millennium Golf.

Lees Meer

Ledenclubs

Millennium Golf beschikt over enkele dynamische ledenclubs voor dames, jeugd, men en senioren.
Ze organiseren elk hun wedstrijden op specifieke momenten en zetten ook andere activiteiten op touw. Heeft u vragen over de werking van de clubs?

Contacteer de respectievelijke clubcaptains of voorzitters.

Voor algemene vragen omtrent het clubgebeuren op Millennium Golf kan u altijd terecht bij onze Club Captain Ruben Opheide of onze President Jaak Pieters.

Lees Meer

Duurzaam golfen in een gezonde omgeving

Millennium Golf besteedt de grootste aandacht aan een duurzame relatie met de natuur. Daarom zijn we continu op zoek naar manieren om onze werking nog milieuvriendelijker te maken.

 

Zo streven we ernaar het Golf & Milieu-label van de Vlaamse Verenging voor Golf (VVG) te halen. Dit zou ons dan meteen ook de Europese certificering van Golf Environment Europe (GEE) opleveren.
U leest er meer over in onze milieubeleidsverklaring.

 

WEG MET DE PETFLES!
Millennium Golf draagt weer een steentje bij tot het behoud van ons milieu, door enerzijds het vermijden van nutteloos transport en anderzijds van het verkleinen van onze steeds groter wordende afvalberg petflessen. Millennium Golf heeft hiervoor 5.000 € geïnvesteerd in een waterinstallatie voor zowel bruis als plat water. Wat door iedereen met een millennium drinkbus gratis getapt kan worden in de shop. Samen met Aquacare heeft Millennium Golf een duurzame fles ontworpen waarvoor een éénmalige, kleine bijdrage wordt gevraagd.

Lees Meer