Welkom bij Millenniumgolf

Golf- en andere wensen!

Beste Leden,

We wensen u en uw familie een prettig eindejaar en een vreugdevol en gezond 2017, vol golfplezier. We hopen u in de loop van de maand januari deze wensen ook persoonlijk te mogen overhandigen op Millennium, al dan niet op de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 28 januari!

Tot dan!

Millennium Paal vaart nieuwe koers

nv Migal, de eigenaars van Millennium komt vanaf november in de handen van Katrien en Joris Lowette.
Vanaf 1 januari 2017 wordt de golfexploitatie afgesplitst van de eigendom en in handen te geven van specialisten ter zake.
Naast Piet Vandenbussche van Golf.be, AtGolf en Heron Golf Management, zullen ook Bob Verbeeck van sportmarketingbureau Golazo en Jaak Pieters, vader van Thomas en voorzitter van de Millennium Business Club, hun stoere schouders onder het project zetten.
 

Millennium Golf - Een bezoek waard

Middenin de Limburgse natuur, rond de oevers van de Paalse Plas, ligt Millennium Golf. U wilt een spannende wedstrijd spelen met vrienden? U bent op zoek naar een geschikte locatie voor uw seminarie, een zakenlunch of teambuildingevent? Of u wilt een ontspannende dag doorbrengen met uw gezin? Wij bieden een open clubsfeer waar u in een gezellig kader wordt onthaald.

Bekijk meer foto's

In the spotlight: